TFS2021

 

FEM SUI EXPRÉS 2021 - 14,5 KM i 400mD+


Descripció:

Si t'estàs iniciant en les curses de muntanya, la Fem Sui Exprés és la teva cursa! Un recorregut divertit, ràpid i prou exigent com perquè la teva primera presa de contacte amb el món del trail sigui un èxit. Al llarg dels gairebé 15 quilòmetres hi trobareu trams de corriols tècnics, trams de camins forestals i algun tram de pista. En el primer tram de cursa, la pujada als Quatre Termes des de Can Derrocada o la pujada a Terres Blanques són els trams més exigents. De baixada, un cop superat el barri de Can Parera de Canyes, ja només us quedarà gaudir d'uns corriols molt corredors sota l'ombra dels pins abans de recórrer els darrers 3 quilòmetres de baixada lleugera.


Fitxa tècnica:

Distància: 14,5km

Desnivell positiu: 400 metres

  • Ruta: Porxo de Can Sauleda - Plaça de la Vila - Ermita de Sant Llehí - Can Derrocada - Can Vidal - Terres Blanques - Barri de Can Parera de Canyes - Can Panxa - Camp Gran - Quatre Camins - Sant Pere de Vilamajor - Passeig Fluvial - Porxo de Can Sauleda. 
  •  Hora de sortida: 8:45h 
  • Recollida de dorsals: de 7:00h a 8:00h al Porxo de Can Sauleda.  
  •  Briefing: 8:00h al Porxo de Can Sauleda. 

A l'arribada hi haurà servei de dutxes i de guardarroba.

Temps de tall:
No n'hi ha. S'estableix un màxim de 4 hores per a realitzar tot el recorregut. 

 


Recorregut:
Us podeu descarregar el track a través del següent enllaç:https://es.wikiloc.com/rutas-carrera-por-montana/trail-fem-sui-express-2021-83922876


Perfil:

Copia de PERFIL FEMSUI EXPREs