FSE02

 1. El 5 novembre de 2017 es disputa el III cursa FemSui eXprés, organitzat per CEC Vilamajor.
 2. El recorregut circular us portarà per camins i corriols dins del Parc Natural del Montseny, passant pels bosqcos de Vilamajor dels termes municipals de Sant Antoni i Sant pere de Vilamajor
 3. El preu d’inscripció es únic (federats i no federats).
   • Preu: 15€ per corredor
   • Per participar és obligatori l’ús del xip. Qui vulgui portar el seu propi xip groc o en vulgui llogar un (3€) caldrà indicar-lo en la inscripció.
   • Les inscripcions s’admetran per rigorós ordre de recepció. El nombre de participants és limitat (400 participants).
 4. Cursa:
   1. 12,000km de recorregut i 850m de desnivell acumulat.
   2. Sortida: 8:30 h. Al Parc de Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor.
   3. Recollida de dorsals de 7:00 h a 8:00 h
   4. Briefing: 8:00 h
 5. Poden participar aquells esportistes que a 31 de desembre de l’any en curs tinguin 16 anys. Els menors d’edat, entre 16 i 18 anys,  necessiten una autorització dels tutors legals que serà indispensable per recollir el dorsal el dia de la cursa.
 6. El recorregut estarà degudament senyalitzat i trobareu 2 avituallaments, més un a l'arribada.
 7. Inscripcions:
   • Les inscripcions i el pagament per a III Cursa FemSui eXprés s’han de fer obligatòriament al web de la cursa: http://www.femsui.cat i fen click al enllaç habilitat a l’efecte.
   • La inscripció comporta l’acceptació d’aquest reglament.
 8. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta es per causes no imputables a l’organització.
 9. Els dorsals s’entregaran el mateix dia de la cursa.
 10. És responsabilitat de cada participant l’haver obtingut els coneixements teòrics i pràctics necessaris per poder participar a la cursa, així com del seu propi estat físic.
 11. L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol perjudici que en la participació a la cursa pugui succeir als inscrits.
 12. Serà motiu de desqualificació:
   • No registrar-se als controls de pas obligats.
   • No seguir el camí indicat per l’organització.
   • Arribar a un control més tard de l’hora de tancament.
   • No efectuar la totalitat del recorregut a peu.
   • No portar el dorsal al pit durant tota la prova, i no es podrà doblegar ni retallar.
   • No portar el xip lligat a un lloc adequat (alçada màxima al turmell).
   • Malmetre l’entorn natural.
   • No complir la normativa sobre prevenció d’incendis.
   • L’ incompliment de la normativa aplicable del Parc Natural.
   • No atendre les directrius que l’organització pugui donar en el decurs de la cursa.
 13. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.
 14. Els corredors disposaran de servei de guarda-roba.
 15. Quedarà sota criteri de l’organització el fet d’anul·lar la prova o modificar el recorregut per circumstàncies meteorològiques o altres.
 16. Els corredors i corredores assumiran els danys que es puguin causar a si mateixos o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte.
 17. Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.
 18. Es dona per entès que el sol fet d’inscriure’s per participar implica l’acceptació d’aquest Reglament, el de Curses de Muntanya de la FEEC, i el recorregut, així com l’autorització de l’ús d’imatges i dades per la promoció de les activitats promogudes per el CEC Vilamajor.
 19. Les dades dels participants seran emmagatzemades per l’organització en una base de dades per promocionar les properes edicions, o altres proves que organitzi o col·labori el CEC Vilamajor. El participant que ho desitgi podrà donar-se de baixa d’aquesta base de dades, enviant la petició per correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla..
 20. Les infraccions, així com tots aquells punts que no es trobin especificats en el present reglament queden subjectes al reglament de les competicions de Curses de Muntanya de la FEEC.
 21. Qualsevol cas no previst en aquest Reglament serà resolt per l’organització.
Volver