TFS2021 2

TRAIL FEM SUI 2021 - 29,5 KM I 1.600mD+


Descripció:

Pensada per a corredors que tenen experiència en curses de muntanya i que volen fer anar una mica més enllà. A camí entre una marató de muntanya i una mitja marató, la Trail Fem Sui té un recorregut molt variat en el que hi predominen els corriols. La temuda pujada a Sant Elies, un cop passat Terres Blanques, el pas pel Turó de la Cova amb unes vistes espectaculars al Matagalls, Turó de l'Home i les Agudes, el tram de carena entre el Samont i el Sui són els plats forts del primer tram de cursa. Aconsellem ser conservadors, la baixada del Sui, de gairebé 15 quilòmetres és bastant tècnica en el seu principi i molt corredora al tram final, però es pot arribar a fer bastant llarga! 


Fitxa tècnica:

Distància: 29,5km

Desnivell positiu: 1.600 metres

  • Ruta: Porxo de Can Sauleda - Plaça de la Vila - Ermita de Sant Llehí - Can Derrocada - Can Vidal - Terres Blanques - Sant Elies - La Cova - El Samont - Pou d'en Besa - El Sui - Pou d'en Besa - Coll de Palestrins - Turó de les Barraques - Coll d'Uixola - La Corcolla - Serra de Cabanyes - Can Volart - Can Panxa - Camp Gran - Quatre Camins - Sant Pere de Vilamajor - Passeig Fluvial - Porxo de Can Sauleda. 
  •  Hora de sortida: 8:30h 
  • Recollida de dorsals: de 7:00h a 8:00h al Porxo de Can Sauleda. 
  • Briefing: 8:00h al Porxo de Can Sauleda. 

A l'arribada hi haurà servei de dutxes i de guardarroba.

Temps de tall:
Sant Elies: 02h30' (11:00am)

Els corredors/es que arribin en aquest punt fora de temps estaran fora de cursa.


Recorregut:

Us podeu descarregar el track a través del següent enllaç: https://ca.wikiloc.com/rutes-cursa-de-muntanya/trail-fem-sui-2021-80235506


Perfil:

 

PERFIL FEMSUI EXPREs