2016 trailc

La 7a edició Trail FemSui esta organitzat des del CEC Vilamajor amb la intenció d’unir els següents conceptes:

.- Gaudir d’un dia d’esport, salut i natura.
.- Donar a conèixer un cim emblemàtic de la nostra comarca i del massís del Montseny.
.- Posar el nom dels nostres pobles en comú: Vilamajor

El recorregut circular de la TFS portarà per camins i corriols fins arribar al cim de El Sui (1.318m.) dins del Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l’ermita de Sant Elies (988 m), per acabar al parc de Can Sauleda (255 m) de Sant Antoni de Vilamajor. Havent trepitjat els termes municipals de Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves, Tagamanent i El Montseny.

El recorregut disposarà de 5 avituallaments líquids i/o sòlids pensats per satisfer les necessitats del recorregut, mes el de l’arribada, on rebreu un mes que merescut entrepà.

La TFS transcorre per pistes i corriols molt tècnics que ens mostraran des de la part mes boscosa i obaga de les cotes mes baixes, fins a la part mes àrida i salvatge que caracteritza l’arribada a El Sui.

La TFS esta orientada a corredors d’un nivell mig/alt acostumats a córrer per muntanya.

El temps màxim per completar el recorregut és de 6 hores o a les 2h 15 minuts des de la sortida en el seu pas pel Avituallament 2 (Ermita de Sant Elies).
Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i pàrquing.

Diverses entitats de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor (Ajuntaments, entitats esportives, socials i culturals) col·laboren activament en l'organització de la Trail FemSui , FemSui eXprés i les curses infantils "Les Minis de Vilamajor":

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, Diputació de Barcelona, FEEC, punt d'informació "La Mongia", Ràdio Vilamajor, Protecció Civil, Club Handbol Vilamajor.

 foto002015

Volver